Free cookie consent management tool by TermsFeed 3 weby jednou ranou! – MARVIO agency s.r.o.

3 weby jednou ranou!

09/2022 - Edugo Solutions s.r.o.

Popis projektu

Pro klienta jsme vytvořili celkem tři webové stránky, kdy každá z nich cílí na mírně odlišnou cílovou skupinu. Jednotlivé webové stránky se odlišují obsahem, ale grafickou podobu máme velmi podobnou. Důvod je jednoduchý – ať uživatel navštíví jakoukoliv z níže uvedených webových stránek, tak vždy pozná, že se jedná o web společnosti EDUGO.

Nastolený grafický styl jsme následně aplikovali také do grafiky sociálních sítí a do tiskovin, které jsme pro klienta připravili a také vytiskli. Při tvorbě grafiky jsme lehce vycházeli z identity společnosti Google, jehož jsou EDUGO oficiálním partnerem.

Vytvořené webové stránky můžete navštívit na: www.edugo.cz, www.chromebookydoskol.cz a www.letniskola.eu.

Zadání

Úkol zněl jasně - kompletně přebudovat současné webové stránky, které byly příliš komplikované a zároveň nastolit nový a dlouhodobý grafický směr pro další vývoj společnosti.

Víte, že...?

Chromebook je notebook, který běží na operačním systému Google Chrome OS, je cenově dostupnější než jiné notebooky a je navržen tak, aby byl zcela závislý na internetovém připojení a online aplikacích, což ho činí ideálním pro uživatele, kteří se chtějí soustředit na online práci a konzumaci obsahu.

Image

Chcete s námi spolupracovat? Napište nám!

info@marvio.cz
Úvod